Pronájem bytu 2+1, 68m2, Praha 3 - Žižkov, kompletně zařízeno (Pronajato)

Nabízíme k pronájmu byt po kompletní rekonstrukci, o dispozici 2+1 a podlahové ploše 68m2, situovaný ve 2. patře krásného činžovního domu (bez výtahu), na žádané adrese Praha 3 - Žižkov, ul. Lupáčova. Byt tvoří obývací pokoj s průchodem do kuchyně s jídelním koutem a s vchodem do samostatné ložnice, koupelna s vanou i sprchovým koutem, samostatná toaleta, vstupní chodba s mezistropním úložným prostorem. Pronajímá se kompletně zařízený nábytkem, kuchyňská linka plně vybavena spotřebiči: varná deska, el. trouba, myčka nádobí, kombinovaná lednice, pračka. Na podlahách dubové parkety. Topení a ohřev TUV zajištěno centrální kotelnou pro celý dům. Preferujeme zájemce bez domácích mazlíčků. Byt je čerstvě vymalován.
Majitel preferuje jednotlivce či pár, byt není vhodný pro sdílené bydlení. PENB třída: D. Pro více informací nebo termín prohlídky mne neváhejte kontaktovat. ID zakázky: N1696

Další informace

Číslo nabídky:N1696
Adresa Praha 3, Lupáčova
Dispozice bytu2+1
Typ domu Patrový
Druh objektu Cihlová
Obytná plocha 68 m2
Užitná plocha 68 m2
Stav objektu Velmi dobrý
Vlastnictví Osobní
Číslo podlaží 3
Počet podlaží 4
PENB: Náročnost budovy D - Méně úsporná
Parkování ANO

Kontaktní údaje


Jana Procházková
realitní makléř
+420 739 387 240
jana@dreamhousereality.cz

Hledáte podobnou nemovitost?

* Prezentované informace byly nabyty v dobré víře od vlastníka nemovitosti a společnost Dream House Reality s.r.o. je zprostředkovává, coby data informačního charakteru, za jejichž správnost a úplnost nenese odpovědnost.