Pronájem bytu 2+kk, 53m2, Praha 2 - Vinohrady, zařízený (Pronajato)

Dovolujeme si Vám nabídnout k pronájmu krásný moderně zařízený byt 2+kk, o obytné ploše 53m2, situovaný ve 2. patře zrekonstruovaného cihlového domu s výtahem, ve skvělé lokalitě Prahy 2 - Vinohrady, v ul. Záhřebská. Plně vybavený byt s moderní koupelnou s velkým sprchovým koutem, toaleta samostatná, kuchyňská linka vč. všech vestavěných spotřebičů (plynová varná deska, el. trouba, myčka, lednice, pračka, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, kávovar). V ložnici se nachází velká vestavěná skříň a manželská postel, ostatní vybavení viz. přiložené fotografie. K dispozici malá komora. Podlahové krytiny tvoří parkety a dlažba. Zabezpečený dům - kamery, vstup na čipy.

Možnost pronájmu garážového stání za 3.500,-Kč/měsíc. Preferujeme dlouhodobý pronájem. Klidná ulice. Veškeré MHD (metro Nám. Míru, tram, bus) v těsné blízkosti domu, v docházkové vzdálenosti park Grébovka nebo Folimanka.
Pro více informací nebo termín prohlídky mne neváhejte kdykoliv kontaktovat. ID nabídky: N1611

Další informace

Číslo nabídky:N1611
Adresa Praha 2, Záhřebská
Dispozice bytu2+kk
Typ domu Patrový
Druh objektu Cihlová
Obytná plocha 53 m2
Užitná plocha 53 m2
Stav objektu Velmi dobrý
Vlastnictví Osobní
Druh bytu V nájemním domě
Číslo podlaží 3
Počet podlaží 5
Sklep 3 m2
Umístění objektu Centrum obce
Popis vybavení ložnice: postel s nočními stolky a lampičkami, velká vestavěná skříň, závěsy obývací pokoj: rozkládací velká pohovka, konferenční stolek, televizní stěna s úložnými prostory, jídelní stůl se 4 židlemi, závěsy kuchyně: kávovar, rychlovarná konvice, vestavěná lednice s mrazákem, vestavěná trouba, pračka, myčka, varná deska plynová, digestoř
PENB: Náročnost budovy E - Nehospodárná
Telekomunikace Internet
Inženýrské sítě Elektřina, Kanalizace, Plyn, Vodovod
Topení Lokální: plynové
Doprava MHD
Vybavenost Supermarket, Škola, Školka, Zdravotnická zařízení, Pošta, Síť obchodů a služeb
Parkování ANO

Kontaktní údaje


Jana Procházková
realitní makléř
+420 739 387 240
jana@dreamhousereality.cz

Hledáte podobnou nemovitost?

* Prezentované informace byly nabyty v dobré víře od vlastníka nemovitosti a společnost Dream House Reality s.r.o. je zprostředkovává, coby data informačního charakteru, za jejichž správnost a úplnost nenese odpovědnost.