Prodej zasíťovaného stavebního pozemku, 748 m2, Nymburk

Dovedete si představit naprosto bezproblémové stavební řízení pro výstavbu na nově zakoupeném pozemku? Přesně takový Vám nabízíme.
Jedná se o prodej jednoho z posledních stavebních pozemků v lokalitě Za poliklinikou, na západním okraji okresního města Nymburk.
Pozemek o výměře 748 m2 v nově budované rezidenční čtvrti "Za poliklinikou" je díky podrobně vypracovanému územnímu rozhodnutí vymezujícímu velmi přesně regulativy výstavby právě to, co hledáte. Má obdélníkový tvar (cca 37 x 20 m) a koupíte ho včetně zkolaudovaných přípojek vody, kanalizace, elektřiny a optického kabelu, vše je přivedeno až na pozemek.
V lokalitě jsou vybudované obslužné komunikace a chodníky, dodělává se veřejné osvětlení. Veřejná prostranství budou oseta trávou. Součástí budované nové čtvrti města bude i síť obchodů, dům pro seniory, v plánu je i zařadit výstavbu školních a předškolních zařízení (ta jsou v současné době v docházkové vzdálenosti). Komunikace jsou plánované tak, aby nemohlo dojít k jejich využívání pro tranzitní dopravu.
Pozemek bude včetně kompletního zasíťování připraven v prvních měsících roku 2024.
Město Nymburk je díky umístění na břehu Labe velmi dobrou lokalitou pro klidné a spokojené bydlení. Nedaleké dálnice D10 a D11 zajišťují velmi dobrou dopravní dostupnost do Prahy i jiných míst v Čechách i na Moravě.
Pro více informací nás neváhejte kontaktovat. ID nabídky: N2059

Další informace

Číslo nabídky:N2059
Adresa Nymburk, Zbožská
Druh pozemkupro bydlení
Celková plocha 748 m2
Charakter okolní zástavby obchodní a obytná
Komunikace Asfaltová
Umístění objektu Klidná část obce
Inženýrské sítě Vodovod, Kanalizace, Elektřina
Doprava MHD, Silnice, Dálnice, Vlak
Vybavenost Zdravotnická zařízení, Školka, Škola, Pošta, Supermarket, Síť obchodů a služeb
Elektřina 230V
Voda Dálkový vodovod
Odpad, kanalizace Veřejná kanalizace
Parkování veřejné

Cena

4 488 000 Kč za nemovitost

Kontaktní údaje


Miroslav Fron
realitní makléř
+420 777 090 109
mirek@dreamhousereality.cz

Zaujala Vás tato nemovitost?

* Prezentované informace byly nabyty v dobré víře od vlastníka nemovitosti a společnost Dream House Reality s.r.o. je zprostředkovává, coby data informačního charakteru, za jejichž správnost a úplnost nenese odpovědnost.