Prodej RD 5+kk/T, 137 m2, Libež, okr. Benešov, pozemek 700 m2, odpočet DPH

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme ke koupi rozestavěný rodinný dům (ve fázi dokončovacích prací, fotografie finálního stavu budou doplněny) o dispozici 5+kk, v Libeži, v obci nedaleko Divišova, okres Benešov. Dům bude předaný novému majiteli dokončený a zkolaudovaný.
Dispoziční řešení 5+kk rozděleno do 2 podlaží. V přízemí najdeme vstupní prostor s chodbou, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a prosklenou posuvnou stěnou směrem k venkovní terase, ložnici, technickou místnost a koupelnu s toaletou. V 1. patře se nachází 3 ložnice, šatna a koupelna s vanou a toaletou. Celková obytná plocha 137 m2. V celém domě podlahové topení připojené na tepelné čerpadlo vzduch - voda. V obývacím pokoji připojení (komín) na krbová kamna či krb.
Stavba je postavená na rovinatém pozemku obdélníkového tvaru s celkovou výměrou 700 m2. Přístup na pozemek z asfaltové obecní komunikace.
K výstavbě byly použity kvalitní stavební a zateplovací materiály (pro zájemce je seznam použitých materiálů včetně výkresů k dispozici u makléře), pětikomorová okna s trojskly atd. Výsledkem je energetická třída B – velmi úsporná. Před domem 2 parkovací místa, za domem dlážděná terasa. Dům je připojený na obecní vodovod a kanalizaci a na el. rozvodnou soustavu.
Libež je malebná obec nedaleko Divišova a Vlašimi, kde je veškerá občanská vybavenost. Dopravní dostupnost zajištěna autobusovým spojením. Krásná okolní krajina, kousek od domu teče řeka Blanice, v obci základní občanská vybavenost. Odpočet DPH možný.
Více informací u makléře. ID nabídky: N2060

Další informace

Číslo nabídky:N2060
Adresa Libež,
Poloha objektuSamostatný
Dispozice domu5+kk
Zastavěná plocha 90 m2
Počet podlaží 2
Typ domu Patrový
Obytná plocha 137 m2
Užitná plocha 137 m2
Plocha pozemku/ů 700 m2
Stav objektu Novostavba
Druh objektu Cihlová
Počet bytů 1
Terasa 15 m2
Rok výstavby 2023
Plocha zahrady 610 m2
Obytná plocha celkem 137 m2
Umístění objektu Klidná část obce
Komunikace Asfaltová
PENB: Náročnost budovy B - Velmi úsporná
PENB: Norma vyhláška 264/2020 Sb.
Plot
Bezbariérový přístup
Inženýrské sítě Vodovod, Kanalizace, Elektřina
Elektřina 230V
Voda Dálkový vodovod
Odpad, kanalizace Veřejná kanalizace
Parkování ANO

Cena

8 900 000 Kč za nemovitost

Kontaktní údaje


Miroslav Fron
realitní makléř
+420 777 090 109
mirek@dreamhousereality.cz

Zaujala Vás tato nemovitost?

* Prezentované informace byly nabyty v dobré víře od vlastníka nemovitosti a společnost Dream House Reality s.r.o. je zprostředkovává, coby data informačního charakteru, za jejichž správnost a úplnost nenese odpovědnost.