Pronájem bytu 1+1, 48m2, Praha 2 - Nové město. Zařízený, balkon, sklep. (Pronajato)

Pronájem bytu 1+1 s balkonem, který je perfektně umístěný přímo u zastávky tram Botanická zahrada, s okny orientovanými do vnitrobloku (na východní stranu), zajišťujícího absolutní klid budoucím nájemníkům.

Byt se skládá z prostorného pokoje - ložnice, menší kuchyně spojené s jídelním a obývacím prostorem, předsíně, koupelny s vanou, toalety, komory k ukládání věcí a romantického balkonu.
Pronajímá se kompletně zařízený nábytkem, kuchyň vybavena kombinovaným sporákem (elektrická trouba, sklo-keramická varná deska), ledničkou, mikrovlnnou troubou i nádobím. V koupelně pračka.

V těsné blízkosti Botanická zahrada Albertov (se vstupem zdarma), Karlovo náměstí, Albertov, park Folimanka. Vhodné pro zájemce, hledající bydlení v centru města, s dostatečným klidem a zajištěným soukromím. Preferujeme dlouhodobé nájemníky.

K dispozici sklep (1,3m2)
Vytápění i ohřev TUV centrální. Nízké náklady na bydlení. Možnost UPC (Internet+TV 329,-Kč)

ID nabídky N1264

Další informace

Číslo nabídky:N1264
Adresa Praha 2, Na slupi
Dispozice bytu1+1
Typ domu Patrový
Druh objektu Smíšená
Obytná plocha 45 m2
Užitná plocha 48 m2
Stav objektu Velmi dobrý
Vlastnictví Osobní
Číslo podlaží 2
Počet podlaží 6
Balkon 2 m2
Sklep 1 m2
PENB: Náročnost budovy E - Nehospodárná
Parkování ANO

Kontaktní údaje


OBNOVY ARCHIV
realitní makléř

Hledáte podobnou nemovitost?

* Prezentované informace byly nabyty v dobré víře od vlastníka nemovitosti a společnost Dream House Reality s.r.o. je zprostředkovává, coby data informačního charakteru, za jejichž správnost a úplnost nenese odpovědnost.