Pronájem bytu 4+kk/2xT, 155m2, Praha 5 - Smíchov, zahrada, 2x parkovací stání (Pronajato)

Dovolujeme si Vám nabídnout pronájem krásného moderního bytu 4+kk (111m2) s 2 terasami (44m2), oplocenou zahradou (183m2), 2 parkovacími stání v suterénu domu a sklepem (3m2).

Byt se nachází v komplexu novostaveb Residence Panorama (cca 10 let od kolaudace) na Praze 5 - Smíchově, v ul. Klímova. Rezidence je kompletně oplocená s vlastním dětským hřištěm.

Byt se sestává ze 3 samostatných pokojů (ložnice, dětský pokoj, pracovna), obývacího pokoje s kuchyňským koutem, prostorné vstupní chodby, 2 koupelen (s vanou a sprchovým koutem), komory. Pronajímá se zařízený nábytkem (s dostatkem úložného prostoru), kuchyňská linka plně vybavena spotřebiči (el. varná deska, trouba, myčka, mikrovlnná trouba a lednice s mrazákem). V koupelně pračka. Vlastní TV a satelitní anténa. Elektrické před-okenní žaluzie.

Zahrada s domečkem na nářadí (včetně sekačky a grilu) je oplocena plotem s bambusovou rohoží, který zajišťuje dostatek soukromí.

Velmi snadná dostupnost do centra MHD, v pěší dostupnosti metro Radlická. Pro více informací mne neváhejte kontaktovat. ID nabídky: N1441

Další informace

Číslo nabídky:N1441
Adresa Praha 5, Klímova
Dispozice bytu4+kk
Typ domu Patrový
Druh objektu Cihlová
Obytná plocha 111 m2
Užitná plocha 155 m2
Stav objektu Velmi dobrý
Vlastnictví Osobní
Druh bytu V nájemním domě
Číslo podlaží 1
Počet podlaží 3
Terasa 44 m2
Sklep 3 m2
Plocha zahrady 183 m2
PENB: Náročnost budovy C - Úsporná
Parkování ANO

Kontaktní údaje


OBNOVY ARCHIV
realitní makléř

Hledáte podobnou nemovitost?

* Prezentované informace byly nabyty v dobré víře od vlastníka nemovitosti a společnost Dream House Reality s.r.o. je zprostředkovává, coby data informačního charakteru, za jejichž správnost a úplnost nenese odpovědnost.